Over ons

Onze Jan, "getrouwd" met de markt 

Jan gaat al jaren met plezier naar de markt, hij is er echt mee opgegroeid. De markt was vroeger al een deel van zijn leven. Als kleine jongen ging hij met zijn vader mee, hier is dan ook de passie bij Jan ontstaan. "Na een korte tussenstop bij de technische dienst van de Koninklijke Marine zou ik m’n vader 6 maanden helpen."  Ondertussen is Jan al 33 jaar "getrouwd" met de markt. Dit gaat natuurlijk niet zonder de mensen om hem heen. "Zonder de steun en hulp van mijn lieve vrouw en dochters had ik dit nooit gekund, dat besef ik me maar al te goed." De kracht zit in het samenwerken.

Wie is ’t Stoepje bakker Jan?
Met een top team staat Jan elke week op 4 markten. Elke dag staat Jan op met een brede lach op zijn gezicht. Van het werk op de markt krijgt hij energie. "Ik houd van mijn klanten!" Jan probeert elke dag weer gezelligheid te creëren wat ervoor zorgt dat klanten bij hem terugkomen. "Be positive" is ook een van zijn motto’s en dit wil hij dan ook graag over brengen op jou als klant. 

Wat vindt Jan nou zo leuk aan zijn werk? 
"Je bouwt echt een band op met de klant", de interactie zou hij voor geen goud willen missen. Ook vindt Jan het prachtig om kinderen op te zien groeien. "Dit, gecombineerd met het verkopen van goede, mooie en lekkere producten, maakt het gewoon de leukste baan die er is."

Waarom elke week naar 't Stoepje bakker Jan?
Jan heeft alles voor zijn klanten over. Elke dag zet hij zijn beste beentje voor en wil hij het de klant weer naar de zin maken, sommige dagen is Jan al om drie uur z’n bed uit. "De klant moet weglopen met een glimlach." Hij is de klant dan ook heel dankbaar dat zij de moeite nemen om weer naar hem toe te komen. 

Daarnaast wil hij, door goed te luisteren, ervoor zorgen dat elke klant weg gaat met de juiste producten. Als Jan merkt dat hij er veel vraag is naar een bepaald product, beweegt hij hier dan ook graag in mee. 

De sleutel
De sleutel naar het succes voor Jan is dat hij de markt, de klanten en de producten gewoon heel leuk vindt, een typisch voorbeeld om van je passie je werk te maken. Met andere woorden; hij, en zijn team, zijn fans! In plaats van dat werken hem energie kost, krijgt hij er energie van!